Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Arduin of hardsteen

Blauwe arduin of blauwe hardsteen?

Arduin of hardsteen

Blauwe arduin staat ook wel bekend als blauwe hardsteen. Wil je blauwe arduin plaatsen, dan heb je vaak de keuze tussen verschillende soorten hardsteen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Chinese blauwe hardsteen of de Vietnamese blauwe hardsteen. Maar je kan ook kiezen van een variant van bij ons, namelijk de Belgische blauwe hardsteen.

Prijs en kwaliteit van arduin

Bij het kiezen van blauwe arduin of hardsteen, moet je rekening houden met enkele belangrijke aspecten. Let vooral op de prijs en de kwaliteit van de hardsteen. De Belgische blauwe hardsteen is vaak een duurdere soort dan de Chinese blauwe hardsteen of de Vietnamese blauwe hardsteen. Dat komt door de verhoogde controle op de afkomst van Belgische blauwe hardsteen.

Blauwe arduin

Belgische arduin versus Chinese en Vietnamese arduin

Belgische arduin wordt veelvuldig gecontroleerd op kwaliteit, en kan dus wordt beschouwd als een soort van kwaliteitslabel. De Chinese arduin of de Vietnamese arduin zijn iets goedkoper in prijs, maar je zal nooit echt zeker kunnen zijn van de goede kwaliteit van de hardsteen.

Arduin promoties

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle arduin aan een sterke prijs? Bekijk dan zeker eens onze promoties. U kan er hardsteen vinden aan topkwaliteit, maar bijvoorbeeld ook imitatie hardsteen, die het origineel qua uitstraling goed benadert, maar die uiteraard wel veel goedkoper is. Bovendien is de imitatie arduin vaak ook makkelijker te onderhouden.

Hebt u nog vragen of wilt u een gratis offerte ontvangen? Contacteer ons dan vrijblijvend of bezoek onze toonzaal!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér