Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Aziatische blauwe hardsteen kopen

Aziatische blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen kan een duur product zijn. Een alternatief voor de duurdere soorten natuurstenen tegels is de Aziatische blauwe hardsteen. Deze vorm van hardsteen is vaak evenwaardig aan de populaire Belgische blauwe hardsteen, voor een beduidend lagere prijs. U moet er echter wel voorzichtig mee omgaan. Er is minder controle op de Aziatische blauwe hardsteen dan op de Belgische varianten, waardoor enkel betrouwbare merken zekerheid van kwaliteit bieden.

Aziatische blauwe hardsteen voor buiten

Eén van onze favoriete merken Aziatische blauwe hardsteen voor buiten is de Chinese blauwe hardsteen Asian Blue Stone. De kleur van deze kalksteen kan gaan van donkerblauw tot grijs, zodat u enige speling hebt om de blauwe hardsteen aan te passen aan uw stijl.

Deze steensoort is echter niet perfect. Hij is gevoelig voor krasjes ondanks de hardheid van de steen. Deze krasjes worden wel minder zichtbaar over tijd door blootstelling aan lucht, regen en kalkafzetting. Er zijn ook enkele hulpmiddelen om krasjes sneller te doen verdwijnen zoals neutrale zeep of een boenmachine.

Aziatische blauwe hardsteen

Aziatische blauwe hardsteen kopen

Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor zowel promoties als blijvende sterke prijzen. Bezoek onze showroom voor onze volledige collectie en advies. We hebben meer dan 10.000 vierkante meter aan tegels op voorraad. Hierdoor kunnen we blauwe hardsteen voor buiten en binnenshuis snel leveren en u de eigenschappen van de verschillende soorten tegels aantonen.

Aziatische blauwe hardsteen leggen

Wilt u uw tegels zelf plaatsen? Dan bieden we kortingen, advies en enkele gratis diensten aan. We hebben ook een eigen plaatsingsdienst met 20 jaar ervaring. Indien u ons inhuurt voor de plaatsing van uw tegels, kan u zeker zijn van een professionele afwerking.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér