Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Badkamer vloertegels

Badkamer vloertegels bij Dirk Heirwegh

Aandachtspunten voor vloertegels in de badkamer

De ideale badkamer valt of staat met de vloertegels die er liggen. Als deze niet aangenaam aanvoelen of moeilijk te onderhouden zijn, zal u nooit echt tot rust kunnen komen in uw badkamer.

Wij kunnen u echter helpen een keuze te maken om de ideale vloertegels voor uw badkamer te vinden. In onze toonzaal hebben we een zeer uitgebreide selectie vloertegels die u kan zien en voelen om het ideale model te vinden. We hebben zelfs 10.000 m² tegels in voorraad, hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen!

Vloertegels leggen in de badkamer

Vloertegels leggen is niet evident als u er geen ervaring mee hebt. Badkamer vloertegels leggen brengt nog extra zorgen met zich mee in de vorm van water. De tegels moeten perfect liggen en zeker geen water doorlaten! Daarom kan u best uw vloertegels laten leggen door vakmensen.

Badkamer vloertegels door middel van digitale printing

Wij hebben 20 jaar ervaring in het leggen van vloertegels en kunnen u hierdoor garanderen dat de vloertegels van uw badkamer perfect zullen liggen. Voorkom dus problemen en schakel onze vakmensen in.

Gebruik ons contactformulier voor vragen en advies. Bezoek zeker onze zaak in Sint-Pauwels om onze voorraad vloertegels te bewonderen!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér