Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Badkamerrenovatie

20 jaar ervaring met badkamerrenovaties 

Bent u op zoek naar vakmensen voor een badkamerrenovatie?

Uw badkamer is een plaats van rust in uw woning. Het is de kamer waar ’s morgens uw dag echt begint begint en ’s avonds uw dag eindigt. Het is dan ook belangrijk dat uw badkamer rust uitstraalt. Als dit niet het geval is, is het tijd voor een badkamerrenovatie!

Een nieuwe badkamer vraagt veel werk van het plaatsen van tegels, een bad, een douche, een toilet tot de afwerking ervan. U wilt natuurlijk dat dit gebeurt door een vakman om problemen te vermijden, een slechte renovatie kan namelijk leiden tot vochtplekken en lekken. Bij Dirk Heirwegh hebben we al 20 jaar ervaring met het plaatsen van tegels en badkamers. We kunnen dus een snelle en vakkundige plaatsing garanderen.

Geslaagde badkamerrenovatie

Renoveert u uw badkamer liever zelf?

Ook zelfplaatsers kunnen bij Dirk Heirwegh terecht voor de renovatie van een badkamer. Wij bieden een grote collectie badkamermeubelen, badkamer tegels en sanitair aan zodat iedereen de perfecte badkamerinrichting kan samenstellen. U krijgt kortingen als u uw badkamer zelf plaatst, wij staan u graag bij met advies om problemen te vermijden. U kan zelfs gratis gebruik maken van onze tegelsnijder en waterzaag!

Maatwerk in natuursteen

Wilt u een unieke badkamerinrichting? Dan kan u met maatwerk in de badkamer uw eigen stijl vorm geven. Natuursteen is een prachtig materiaal voor een badkamer en geeft een erg aangenaam gevoel. Ideaal als het net iets meer mag zijn!

Voor vragen kan u ons contacteren via ons contactformulier of per telefoon. Of bezoek onze zaak in Sint-Pauwels!

Badkamer wandtegels
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér