Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Belgische blauwe hardsteen

Belgische blauwe hardsteen

Bent u op zoek naar tegels van eigen bodem? Dan is de Belgische blauwe hardsteen zeker iets voor u! Deze natuursteen is ideaal als u kiest voor kwaliteit. In tegenstelling tot de Aziatische blauwe hardsteen, staat de Belgische blauwe hardsteen onder zware controle. Hierdoor wordt slechts 15 à 20% voldoende kwaliteitsvol bevonden om de naam Belgische blauwe hardsteen te krijgen. De echte Belgische blauwe hardsteen kan u herkennen aan het bijgeleverde certificaat.

Blauwe hardsteen

Dirk Heirwegh heeft een uitgebreid aanbod blauwe hardsteen. Wij geven de voorkeur aan Belgische blauwe hardsteen voor de zekerheid van kwaliteit. Hebt u echter een krap budget? Dan is imitatie blauwe hardsteen ook een zeer goede keuze. Daarnaast hebben we regelmatig promoties voor blauwe hardsteen waardoor u een kwaliteitsproduct voor een sterke prijs kan bekomen!

 

Blauwe hardsteen kopen

Voor ons volledige gamma blauwe hardsteen kan u ons altijd contacteren. We ontvangen u ook graag in onze showroom waar we steeds ± 100.000 m² tegels in voorraad hebben en u met raad bijstaan.

Wilt u uw blauwe hardsteen zelf leggen? Dan kan u gebruikmaken van onze promoties voor zelfplaatsers zoals gratis diensten, advies en kortingen. Maar u kan ook op onze plaatsingsdienst rekenen die meer dan 20 jaar ervaring heeft.

Maatwerk in natuursteen

Voor specifieke vormen, formaten, brievenbussen en nog veel meer kan u ook bij Dirk Heirwegh terecht. Wij bieden maatwerk in natuursteen aan waardoor uw huis er exact uit zal zien zoals u het wenst!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér