Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Blauwe arduin informatie en prijzen

Blauwe arduin informatie en prijs

Blauwe hardsteen, wat is dat nu precies?

Blauwe arduin is beter bekend onder de naam blauwe hardsteen. Er zijn tal van soorten blauwe arduin gaande van de klassieke en kwaliteitsvolle Belgische arduin tot de meer budgetvriendelijke Chinese arduin

Belgische arduin of Belgische blauwe hardsteen.

Belgische arduin staat onder zware controle. Slechts een beperkt deel van de gehele productie krijgt de naam Belgische blauwe hardsteen mee, het is dus een soort van kwaliteitslabel. Dit zorgt er echter voor dat de prijs van Belgische arduin vaak hoger ligt dan andere varianten.

Blauwe arduin imitatie

Chinese arduin

Chinese arduin is meestal goedkoper dan de Belgische hardsteen, maar dit komt met het nadeel dat u niet zeker bent van kwaliteit. Tenzij u voor een bekend merk kiest natuurlijk! Wij werken met verschillende merken Chinese en Vietnamese arduin die een goede prijs en kwaliteit combineren.

Blauwe arduin tegen sterke prijzen

Bent u op zoek naar sterke kortingen op blauwe arduin? Ontdek dan onze tegel promoties! Hier vindt u steeds onze meest voordelige producten. Zo hebben we veel blauwe arduin imitaties die de stijl van blauwe arduin combineren met een voordelige prijs en vaak zijn deze imitaties ook handiger op vlak van onderhoud.

Meer informatie en prijzen van blauwe arduin

Hebt u nog vragen of wilt u een gratis offerte ontvangen? Contacteer ons dan vrijblijvend of bezoek onze toonzaal!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér