Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Blauwe hardsteen leggen

Blauwe hardsteen leggen

Natuursteen tegels

Voor natuursteen is Dirk Heirwegh de ideale partner. We hebben een uitgebreide collectie vloer-en wandtegels voor uw woonkamer, terras en badkamer in tal van materialen.Een van onze specialiteiten is natuursteen en meer bepaald blauwe hardsteen.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen en plaatsen van tegels. Laat onze plaatsingsdienst uw blauwe hardsteen leggen en u bent zeker van een prachtig resultaat! Wilt u echter uw tegels zelf plaatsen? Dan bieden we hier kortingen, advies en hulpmiddelen voor aan!

Blauwe hardsteen voor buiten

Blauwe hardsteen is een ideaal materiaal voor tegels. Een prachtig voorbeeld hiervan is een terras met blauwe hardsteen. Door deze natuurlijke look te combineren met onderhoudsvriendelijkheid krijg je met terrastegels gemaakt uit hardsteen een prachtig resultaat.

Blauwe hardsteen heeft echter meer toepassingen dan enkel tegels. Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor maatwerk voor dorpels, brievenbussen en meer. Geef uw huis een unieke uitstraling met maatwerk in natuursteen!

Blauwe hardsteen leggen biedt prachtige resultaten

Vloertegels hardsteen

Natuurlijk kan blauwe hardsteen ook een prachtig resultaat bieden binnenhuis. Vloertegels uit hardsteen zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling. Door de uitgebreide keuze aan designs kan u uw vloertegels aanpassen aan uw interieur en smaak!

Prijs blauwe hardsteen

Contacteer ons of bezoek onze toonzaal voor actuele informatie over ons uitgebreide gamma. Wilt u blauwe hardsteen voor een voordelige prijs kopen? Bekijk dan onze promotiepagina, hier staan onze aanbiedingen samen op één pagina.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér