Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Blauwe hardsteen plaatsen

Blauwe hardsteen plaatsen

Blauwe hardsteen kiezen

Er zijn enkele varianten blauwe hardsteen. Je hebt de Aziatische blauwe hardsteen die vaak erg voordelig is. Het nadeel van deze Chinese en Vietnamese blauwe steen is de mogelijkheid een partij van slechte kwaliteit te bekomen, tenzij je een bekend merk kiest.

Belgische blauwe hardsteen staat bekend voor zijn grotere nadruk op kwaliteit, waardoor je bij een partij blauwe hardsteen tegels met een Belgisch certificaat nooit moet twijfelen! Natuurlijk zijn er ook blauwe hardsteen imitaties zoals keramische tegels die een gelijkaardige uitstraling en kwaliteit kunnen leveren tegen een lagere prijs.

Ben je op zoek naar een goede mix van kwaliteit en een voordelige prijs? Bekijk dan zeker ook onze promotiepagina die onder andere keramische en natuursteen tegels aanbiedt. Let er wel op dat de kortingen meestal enkel voor zelfplaatsers is!

Blauwe hardsteen zelf plaatsen

Bij Dirk Heirwegh geniet iedereen die zelf zijn blauwe hardsteen plaatst van tal van voordelen. Zo kan je genieten van kortingen en extra promoties op ons assortiment. Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden zoals professioneel advies van onze vakmensen of het gratis gebruik van extra diensten zoals onze waterzaag of tegelsnijder.

Blauwe hardsteen laten plaatsen door vakmensen

Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd of de kennis om blauwe hardsteen echt perfect te plaatsen. Daarom kan je ook vertrouwen op onze plaasingsdienst met 20 jaar expertise! Conacteer ons voor meer informatie over de voorwaarden van onze plaatsingsdienst, onze producten of onze promoties!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér