Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Blauwe hardsteen tegels

Blauwe hardsteen tegels

Belgische blauwe hardsteen tegels

Er zijn tal van soorten blauwe hardsteen tegels. De Aziatische blauwe hardsteen is bijvoorbeeld bekend voor de Chinese en de Vietnamese blauwe steen. Hoewel deze tegels vaak van goede kwaliteit zijn, kan u er niet altijd op rekenen. De Belgische blauwe hardsteen daarentegen ligt onder zware controle, zo wordt slechts 15 tot 20% van de volledige productie voldoende kwaliteitsvol geacht om het label van Belgische blauwe hardsteen te mogen dragen.

Promoties voor blauwe hardsteen

Wilt u van kwaliteitsvolle blauwe hardsteen tegels genieten, maar toch binnen uw budget blijven? Dan bieden onze tegel promoties enkele interessante mogelijkheden. We hebben regelmatig promoties voor alle soorten tegels van natuursteen tot keramiek. Het is dus zeker een goed idee om regelmatig onze website te bezoeken of contacteer ons voor informatie over een specifiek product of mogelijke promotie in de toekomst.

Natuurlijk is Aziatische blauwe hardsteen een waardig alternatief voor de Belgische variant, indien u kiest voor een kwaliteitsvol merk. Daarnaast kan u ook de stijl die u voor ogen hebt verkrijgen met imitatie blauwe hardsteen. Tal van opties dus, voor meer informatie over de voor-en nadelen kan u steeds bij ons terecht. Onze toonzaal te Sint-Pauwels is zeker ook een bezoek waard, we bieden professioneel advies en hebben meer dan 100.000 m² tegels in voorraad!

imitatie blauwe hardsteen tegels

Blauwe hardsteen tegels leggen

Helaas zijn de meeste van onze promoties enkel toepasbaar op tegels die u zelf wilt plaatsen. Hebt u hier geen tijd voor of mist u de nodige expertise? Dan kan u ook kiezen voor onze plaatsingsdienst. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van tegels, we staan dus garant voor kwaliteit!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér