Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Blauwe natuursteen

Blauwe natuursteen

Blauwe hardsteen

De bekendste soort blauwe natuursteen in België is de Belgische blauwe hardsteen. Deze natuursteen wordt zwaar gecontroleerd en garandeert hierdoor een goede kwaliteit. Natuurlijk zijn er ook alternatieven die een gelijkwaardige kwaliteit kunnen bieden. Bijvoorbeeld imitatie natuursteen en Aziatische blauwe hardsteen staan bekend voor een goede prijs / kwaliteit verhouding, hoewel u zeker de goedkoopste versies moet vermijden om zeker te zijn van een kwaliteitstegel.

Naast blauwe hardsteen zijn er ook designtegels die de titel blauwe natuursteen met eer mogen dragen. Daarnaast kan u ook alternatieven overwegen zoals keramische tegels of laminaat, :mits een hoge kwaliteit zijn ze een waardig alternatief die het voordeel van onderhoudsvriendelijhkheid bieden!

Imitatie blauwe natuursteen

Blauwe natuursteen prijzen

Voor blauwe natuursteen prijzen van een deel van ons assortiment kan u terecht op onze promotiepagina voor producten die op dit moment genieten van sterke kortingen. Naast deze promoties hebben we een nog veel uitgebreider aanbod kwaliteitsproducten die u kan ontdekken in onze toonzaal!

Blauwe natuursteen plaatsen

Bent u handig genoeg om zelf uw  blauwe natuursteen tegels te plaatsen? Dan biedt Dirk Heirwegh kortingen, raad en diensten aan om u op weg te helpen. Vertrouwt u liever op onze plaatsingsdienst met 20 jaar ervaring? Dan bent u zeker van een snel en perfect resultaat!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér