Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Brievenbus blauwe hardsteen

Een brievenbus in blauwe hardsteen

Een leuk onderdeel van iedere voortuin is een mooie brievenbus. Het geeft een persoonlijke touch aan je woning en is vaak één van de eerste dingen die iemand die bij je op bezoek komt zoekt. Misschien toch wel de moeite om in te investeren dus?

Maatwerk in blauwe hardsteen

Bij Dirk Heirwegh kan je terecht voor maatwerk in blauwe hardsteen, dus een brievenbus in blauwe hardsteen is zeker geen probleem! Heb je al een concept? Dan werken wij het voor je uit! Ben je misschien nog op zoek naar inspiratie? Kom dan zeker eens lang in onze toonzaal te Sint-Pauwels.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw concept voor een brievenbus in blauwe hardsteen kan u ons contacteren. Samen zoeken we naar de stijl die bij uw woning past en het maatwerk dat binnen uw budget past!

Blauwe hardsteen tegels

Natuurlijk is blauwe hardsteen ook een uitstekend materiaal voor tegels. Zo kan u binnenshuis blauwe hardsteen leggen, maar ook voor buiten is het een prachtige materiaalsoort. Een mooie tegel voor het pad naar je voordeur dat bij je brievenbus op maat past? Geen probleem bij Dirk Heirwegh!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér