Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Chinese blauwe hardsteen prijs

Wat kost chinese blauwe hardsteen?

Chinese blauwe hardsteen en Vietnamese blauwe hardsteen zijn de twee meest populaire varianten van de Aziatische blauwe hardsteen. Ze hebben grotendeels dezelde voor- en nadelen. De prijs van Chinese blauwe hardsteen is doorgaans lager dan deze van Belgische hardsteen. Aan de andere kant is de kwaliteit niet steeds verzekerd met de Chinese variant. Belgische blauwe hardsteen wordt namelijk zwaar gecontroleerd, terwijl er op Aziatische blauwe hardsteen veel minder controle is.

Verschillen tussen Chinese blauwe hardsteen merken

Het is dus steeds belangrijk Chinese blauwe hardsteen van een goede kwaliteit te kiezen. Wij raden onder andere het merk Asian Blue China aan. Het merk is gespecialiseerd in tuin- en terrastegels van hoge kwaliteit die uitstekend zijn om wind en weer te doorstaan.

Asian Blue China - Chinese blauwe hardsteen

Chinese blauwe hardsteen prijs

Om een idee te krijgen van de prijs van blauwe hardsteen kan u steeds onze pagina met promoties bekijken. Bent u echter specifiek op zoek naar Chinese blauwe hardsteen en vindt u niet het juiste type tussen onze promoties? Aarzel dan niet ons te contacteren voor meer informatie over de kleuren, motieven en kwaliteit van onze producten.

Ontdek snel het aanbod goedkope Chinese blauwe hardsteen bij Dirk Heirwegh of  kom het hele assortiment tegels en vloeren bekijken in ons ruime toonzaal waar u alles rustig kan bekijken en testen. 

Ook voor een offerte op maat van u node kan u ons steeds vrijblijvend contacteren!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér