Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Dirk Heirwegh tegels sint-pauwels

Dirk Heirwegh Tegelspecialist & Badkamerrenovaties

Tegels via rechtstreekse import en op voorraad

Wij halen alle vloertegels en wandtegels rechtstreeks in het buitenland. Dit maakt ons aanbod enorm uitgebreid maar tegelijk ook een pak voordeliger dan onze concurrentie, die gebonden zijn aan de Belgische groothandelaars en ook aan hun opgelegde prijzen en kortingen. Wij bepalen voortaan zelf de prijzen, waardoor u als klant heel wat minder zal betalen... 

Zowel voor binnentegels, buitentegels en natuursteen bent u bij tegelbedrijf Heirwegh aan het juiste adres. We hebben steeds meer dan 100.000 m² aan tegels in voorraad

Kom de showroom van ons tegelbedrijf bezoeken en ontdek de allernieuwste collecties vloertegels, keramische tegels en parketimitaties. Grote formaten vloertegels aan de meest voordelige prijzen! 

Eigen tegelplaatsingsdienst

Heeft u een vraag over de plaatsing of de prijs of wil u exact weten welke tegels het meest geschikt zijn om te plaatsen in een badkamer, in de keuken of op uw terras? Ons team staat voor u klaar!

Uw badkamerspecialist!

Een badkamerrenovatie ...  Voor velen een grote investering.  De kunst is het juiste bedrijf aan te spreken die van uw oude badkamer een prachtige nieuwe badkamer maakt tegen een betaalbare prijs.

Onze "van A tot Z" renovaties zijn een gewaardeerd concept dat door al onze klanten word gesmaakt. Geen rekening meer te hoeven houden met verschillende aannemers die hun planningen toch niet op elkaar kunnen afstemmen. Slechts 1 contactpersoon en 1 ploeg die alles in goede banen leid. Onze badkamerploeg zorgt er voor dat uw droom uitkomt. 

Jarenlange ervaring en reeds honderden badkamers later mogen wij met trots zeggen dat wij uw betere keuze zijn!

Natuursteen... Trappen, tabletten of dorpels nodig?

Ook voor maatwerk in natuursteen kan u Dirk Heirwegh terecht. Bespreek met onze medewerkers uw maatwerk voor keukenbladen, vensterbankentrappen, dorpels en hardsteenmeubels.

Welkom in onze vernieuwde tegel showroom

In onze volledig vernieuwde showroom vindt u zeker uw een gepaste vloertegel voor in uw woning. Contacteer ons voor al uw vragen of kom eens langs in onze showroom te Sint-Pauwels. Vraag vrijblijvend advies aan ons verkoopteam en laat u begeleiden in uw keuze. Uw woning en onze tegels, een geslaagde combinatie!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér