Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Douche tegels kopen

Douche tegels kiezen? Kom zeker langs.

Een mooi ingerichte badkamer wordt gekenmerkt door de tegels. Uw douchetegels bepalen voor een groot stuk de uitstraling van uw badkamer en ze verdienen dan ook de nodige aandacht! De juiste douche tegel kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Kom eens een kijkje nemen in onze ruime toonzaal en laat u inspireren. Geraakt u er niet uit? Onze medewerkers hlepen u graag met tips en advies, zodat u de juiste douche tegels kiest die uw badkamerinrichting naar een hoger niveau tillen.

Keramische tegels in de badkamer

In de badkamer kiest u best voor keramische tegels. Keramische tegels zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, ze zijn erg duurzaam en ze zijn waterdicht. Bovendien zijn keramische tegels verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren en formaten. Ze kunnen daardoor andere materialen zoals hout, natuursteen of metaal perfect nabootsen, zonder dat u het verschil merkt. Ook kunnen ze zowel als vloertegel als als wandtegel dienst doen, zodat u uw volledige badkamer en douche kan inrichten met dezelfde tegel.

Douche tegels laten plaatsen?

Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor het grootste assortiment tegels voor binnen en buiten. U kan daarbij niet alleen tegels kopen, u kan ook beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst. We hebben 20 jaar ervaring met het plaatsen van tegels, dus u kan erop rekenen dat uw badkamer er beter zal uitzien dan ooit! Plaatst u de tegels liever zelf? Ook dan hebben we goed nieuws: u geniet niet alleen van kortingen voor zelfplaatsers, we bieden u ook gratis advies aan en u mag gratis onze waterzaag en tegelsnijder gebruiken!

Kom ons assortiment douche tegels zelf ontdekken

In onze toonzaal te Sint-Niklaas hebben we een ruime keuze aan keramische tegels en natuursteen imitatie tegels voor in de douche en de badkamer. Kom gerust eens langs of contacteer ons voor meer informatie.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér