Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Goedkope Chinese hardsteen

Goedkope Chinese hardsteen tegels

Chinese hardsteen aan een voordelige prijs

Er zijn tal van soorten blauwe hardsteen zoals de Chinese, Vietnamese en Belgische varianten. Op vlak van prijs is de Chinese blauwe hardsteen erg voordelig. Ook op vlak van kwaliteit moet ze niet onder doen voor de Belgische variant, indien u voor een goed merk kiest natuurlijk!

Chinese hardsteen nadelen

Het grote nadeel van de Chinese blauwe hardsteen tegels ten opzichte van de Belgische is de beperkte controle. Hierdoor riskeert u een slechte partij in huis te halen indien u niet vertrouwd bent met de kwaliteitsvolle merken. Bijvoorbeeld voor terrastegels raden wij Asian Blue China aan; dit merk Chinese blauwe hardsteen combineert een voordelige prijs met kwaliteit.

Chinese blauwe hardsteen terrastegels

Blauwe hardsteen als een geheel kent echter zijn beperkingen. Zo is vlekvorming mogelijk en voelt de steen eerder koud aan. Ook op vlak van kleuren is blauwe hardsteen beperkt, het komt vooral voor in blauwe, grijze en soms zwarte tinten.

Chinese hardsteen tegels

Bent u op zoek naar Chinese hardsteen tegels of een alternatief in dezelfde stijl? Bekijk dan onze promotiepagina met blauwe hardsteen, maar ook hardsteen imitaties in bijvoorbeeld keramiek. Dit is echter slechts een deel van onze collectie, contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze toonzaal!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér