Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Goedkope tuintegels kopen?

Goedkope tuintegels kopen?

Bent u op naar de perfecte tegel voor in uw tuin? Bij Dirk Heirwegh vindt u de gepaste tegel binnen elke budget en in elke maat. Of u nu op zoek bent naar een tegel voor rond uw zwembad, voor uw terras of voor rond uw vijver, ontdek onze ruime keuze aan goedkope terrastegels en tuintegels.

Natuurtegels in je tuin

Natuursteen tegels zijn ideaal voor gebruik in uw tuin of op uw terras. Maak uw keuze uit een ruim assortiment tuintegels die kras- en weerbestendig zijn, een must voor tegels buiten. U kan bij ons terecht voor verschillende soorten natuursteen, zoals Belgische en Aziatische hardsteen. We werken bovendien steeds op maat, zodat uw tuintegels perfect bij de rest van uw tuin passen.

Goedkope tuintegels bij Dirk Heirwegh

Bij Dirk Heirwegh halen we alle vloer- en wandtegels rechtstreek uit het buitenland. Dankzij deze rechtstreeks import is ons assortiment tuintegels niet alleen enorm uitgebreid, het is ook een pak goedkoper. We zijn niet meer afhankelijk van de prijzen van de groothandlaars, waardoor we onze prijzen en promoties zelf kunnen bepalen. We hebben steeds meer dan 100.000 m² aan tegels en tuintegels in voorraad, dus we kunnen gerust stellen dat we de juiste tegel voor elk budget en voor elke smaak hebben! Kom dus gerust eens langs in onze toonzaal te Sint-Niklaas of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér