Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Graniet terras leggen: specialistenwerk

Graniet is een natuursteen die heel populair is, vooral bij het aanleggen van een terras. Graniet heeft een heel eigen en karaktervolle look die tegelijkertijd robuust en stijlvol is. Bovendien is het een materiaal dat goed bestand is tegen extreme weersomstandigheden en weinig onderhoud vergt. Een graniet terras leggen verzekert je dus van een duurzame oplossing die esthetisch ook erg geslaagd is.

Graniet: duurzaam en stijlvol

Graniet is een gesteente dat bestaat uit gestold magma uit vulkanen. Deze steen is niet poreus en kan tegen een stootje. Dat maakt hem uitermate geschikt voor terrassen. Het is wel een heel harde steen die je niet zomaar doorsnijdt. Bij het leggen van een graniet terras is het sowieso nodig om stenen te snijden en dat doe je niet zomaar. Het vergt een specifieke techniek en het nodige materiaal dat niet standaard deel uitmaakt van je doe-het-zelfkit.

Graniet terras leggen: waarmee rekening houden?

Een graniet terras leggen is een klus waarbij een aantal factoren van belang zijn. Om te beginnen moet de ondergrond voldoende stevig en stabiel zijn. Denk ook aan de afwatering en voldoende hellingsgraad want het water moet in de richting van de tuin en niet richting woning wegvloeien. Er moeten ook boordstenen voorzien worden zodat de terrastegels niet kunnen verplaatsen. Ten slotte moeten boordstenen in beton vastgezet worden. 

Graniet terras leggen: die een beroep de expertise van Dirk Heirwegh

Als je alles oplijst, merk je dat een graniet terras leggen voer is voor specialisten. Het is dan ook geen overbodige luxe is om een expert in te schakelen voor dit soort klus. En daarvoor ben je bij Dirk Heirwegh aan het juiste adres. Wij zorgen zowel voor de verkoop van de granieten tegels, de levering als de plaatsing. Neem contact met ons en wij zorgen voor de rest. Een graniet terras dat er piekfijn uitziet is een garantie!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér