Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Hardsteen tegels

Tegels in natuursteen kennen de laatste jaren een stijgende trend in populariteit, en dat valt niet te verwonderen. Hardsteen tegels kennen heel wat voordelen ten opzichte van andere tegels. Tegels in hardsteen kunnen zowat overal ingezet worden. Binnenshuis kan je hardsteen tegels leggen in de keuken of in de badkamer, maar ze passen ook perfect als wandtegels, bijvoorbeeld in de badkamer.

Ook buitenshuis kan je een beroep doen op hardsteen tegels. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een terras, of het afwerken van een tuinvijver. De mogelijkheden van hardsteen tegels zijn bijna eindeloos, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Vele varianten in hardsteen tegels

Wat maakt deze hardsteen tegels dan zo bijzonder? Wel, hardsteen tegels bestaan in heel wat varianten. Zo heb je bijvoorbeeld de Chinese blauwe hardsteen, of de Vietnamese blauwe hardsteen. Ook bekend in onze eigen Belgische blauwe hardsteen. Deze variant staat bovendien bekend omwille van haar hoge kwaliteit.

Veel mensen kiezen voor hardsteen tegels omwille van de vele kleurschakeringen in de tegels en de grote keuze in stijlen en kleuren. Vele hardsteen tegels hebben bovendien een heel klassevolle en tijdloze uitstraling, waardoor ze in vele interieurs passen.

Hardsteen tegels bij Dirk Heirwegh

Ook bij Dirk Heirwegh verwennen we onze klanten graag met een groot aanbod aan hardsteen tegels. Bij ons heb je de keuze uit vele tegels in natuursteen, zoals de Chinese blauwe hardsteen of de Vietnamese blauwe hardsteen. Maar ook de Belgische blauwe hardsteen is bij Dirk Heirwegh te verkrijgen.

Prijzen van hardsteen tegels

Maak kennis met de onklopbare prijzen van hardsteen tegels. Wij beschikken bovendien over een ervaring plaatsingsdienst, met meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we steeds een perfect resultaat garanderen. Bij ons geen tegels die na enkele weken breken, maar levenslang een stijlvol resultaat!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér