Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Hardsteen voor het terras - terrastegels en maatwerk

Hardsteen voor het terras - terrastegels en maatwerk

Een prachtig terras is grotendeels afhankelijk van de terrastegels die er liggen. Eén van de mooiste soorten tegels voor een terras is hardsteen. Vooral blauwe hardsteen staat bekend als een uitstekende tegelsoort, maar er zijn ook tal van alternatieven. Contacteer ons voor hetvolledige gamma terrastegels!

Aziatische blauwe hardsteen voor een terras

Aziatische blauwe hardsteen is een brede term die verscheidene soorten als de Chinese en Vietnamese hardsteen omvat. Verschillende merken Aziatische hardsteen zijn erg kwalitatief, er zijn echter ook minder betrouwbare soorten te vinden. Aziatische blauwe hardsteen wordt namelijk minder gecontroleerd dan de Belgische hardsteen, waardoor er soms partijen van slechte kwaliteit kunnen gevonden worden. Vraag dus zeker meer info over onze merken die wel kwaliteit verzekeren!

Blauwe hardsteen als terrastegel.

Is Belgische blauwe hardsteen duur?

Belgische blauwe hardsteen wordt zwaar gecontroleerd, hierdoor is ze vaak iets duurder dan de Aziatische terrastegels. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn, bijvoorbeeld onze promotiepagina biedt u tal van mogelijkheden voor Belgische blauwe hardsteen op een budget. Er zijn ook alternatieven met gelijkaardige kwaliteit zoals imitatie hardsteen in de vorm van bijvoorbeeld keramische tegels.

Een terras aanleggen met hardsteen

Zelf je terras aanleggen met terrastegels van Dirk Heirwegh biedt tal van voordelen. Zo kan je gebruik maken van kortingen, professioneel advies en gratis diensten zoals het gebruik van een tegelsnijder. Ben je echter niet zo handig of heb je gewoon niet voldoende tijd om je terras correct aan te leggen? Maak dan zeker gebruik van onze plaatsingsdienst met 20 jaar ervaring, zij zorgen voor een perfecte plaatsing van je nieuwe hardsteen tegels!

Maatwerk hardsteen

Ook voor maatwerk in hardsteen kan je bij ons terecht. Contacteer ons met je vraag en we bieden snel een antwoord!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér