Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Hardsteen vloer

Een hardsteen vloer plaatsen doe je met Dirk Heirwegh!

Wat vloerbedekking betreft heb je natuurlijk heel wat keuze. De laatste jaren zien we echter een toenemende populariteit in hardsteen vloeren. Een hardsteen vloer heeft immers heel wat voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Hardsteen vloeren zijn makkelijk te onderhouden,  je kan ze vinden in verschillende designs, en bovendien kan je ze gebruiken voor heel wat plaatsen, zoals de keuken, de woonkamer, of zelfs het terras.

Prijs hardsteen vloer

Allemaal goed en wel, maar wat is de prijs van een hardsteen vloer? Wel, veel zal afhangen van de kwaliteit van je hardsteen vloer.  De Belgische blauwe hardsteen is een variant die strikt gecontroleerd wordt op kwaliteit, en dus ook een soort van kwaliteitslabel meekrijgt. Een hardsteen tegel van hoge kwaliteit dus, maar daar hangt dan ook een hoger prijskaartje aan vast.

Daartegenover staan goedkopere imitatie hardsteen tegels uit Azië, zoals de Vietnamese blauwe hardsteen of de Chinese blauwe hardsteen. Deze hardsteen tegels worden minder strikt gecontroleerd, en zijn dan ook goedkoper qua prijs. Het nadeel aan Aziatische blauwe hardsteen is dan wel dat ze vaak van mindere kwaliteit zijn. Toch behouden ze nog steeds een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Hardsteen vloer

Grote collectie hardstenen vloeren

Bij Dirk Heirwegh kan je terecht voor een uitgebreide collectie aan hardstenen vloeren.  Bovendien kan je bij Dirk Heirwegh regelmatig profiteren van interessante promoties op hardsteen vloeren. Kijk daarom regelmatig op onze promotiepagina.

Interesse in het plaatsen van een hardsteen vloer? Dan kan je daarbij rekenen op onze plaatsingsdienst met meer dan 20 jaar ervaring. Plaats je de hardsteen tegels liever zelf, dan staat Dirk Heirwegh je bij met raad en daad. Wij geven je advies en de mogelijkheid om professioneel gereedschap te huren.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér