Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Houten Parketvloer

Een prachtige houten parketvloer leggen? Vraag hulp bij Dirk Heirwegh!

Wat vloerbedekking betreft hebt u de dag van vandaag heel wat mogelijkheden, Wil u echter gaan voor een authentieke en warme vloer, dan is een parketvloer de beste keuze. Met een houten parket vloer hebt u immers heel wat mogelijkheden. U kan kiezen voor bijvoorbeeld een parket vloer in planken, in tegels of in staven.

Houten parket vloer plaatsen

Een houten parket vloer zorgt steeds voor een warme sfeer in huis, maar daar staat wel iets tegenover. Een houten parket vloer is niet altijd even goedkoop, en bovendien moeilijk te plaatsen. Bij Dirk Heirwegh hebben we echter voldoende expertise in huis, die het plaatsen van uw houten parket vloer probleemloos kunnen voltooien, met een oogverblindend resultaat tot gevolg.

Houten parket vloer van HARO

Bij Dirk Heirwegh werken we met het parketmerk HARO. Dit parketmerk zorgt steeds voor het perfecte resultaat, en is bovendien zeer budgetvriendelijk in vergelijking met andere parketmerken. We beschikken over een plaatsingsdienst die ondertussen al 20 jaar ervaring heeft opgebouwd in het leggen van HARO parket, waardoor we een mooi resultaat kunnen garanderen.

Houten parket vloer kopen

Wil je graag meer informatie over het plaatsen van een houten parket vloer, en over de prijs en de kwaliteit van een houten parket vloer? Twijfel dan niet om ons te contacteren! Of kom langs in onze toonzaal, waar u de kwaliteit van onze parketvloeren met eigen handen kan voelen.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér