Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Houten vloeren

Houten vloeren voor een gezellige sfeer

Houten vloeren: parket & laminaat

Niets is aangenamer dan een houten vloer in een woonkamer om uzelf echt thuis te voelen. Daarom bieden we naast tegels ook parket en laminaat aan als vloerbekleding. De keuze tussen de twee is echter niet altijd eenvoudig.

Met een parketvloer kiest u voor extra stijl en comfort. Laminaat biedt dan weer eenvoudig onderhoud en meer keuze op vlak van kleur en design. De keuze ligt voor u: wilt u parket kopen of laminaat leggen?

Zelf uw houten vloeren leggen of laten plaatsen?

Met 20 jaar ervaring kunnen we u verzekeren van een perfecte plaatsing als u ervoor kiest uw parket te laten leggen door onze vakmensen. Een mooi parket komt pas echt tot zijn recht als het geplaatst is door een echte vakman.

HARO-parket of laminaat is een keuze voor kwaliteit

Het merk HARO biedt de beste kwaliteit parket en laminaat. We kiezen er dan ook consequent voor om met deze materialen te werken. Dit is echter geen beperking in uw keuze, we kunnen tot zelfs zeven verschillende designs aan parket aanbieden. Ook voor laminaat bieden we een uitgebreide keuze aan.

Ons aanbod aan laminaat gaat van een natuurlijke houtlook tot een zeer elegante afwerking. We hebben zeker het design dat bij uw beeld van een perfecte vloerbekleding past. 

In geval van vragen kan u ons contacteren. Ook een bezoek aan onze zaak in Sint-Pauwels kunnen we zeker aanraden!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér