Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Houten vloeren prijs

Houten vloeren aan een lage prijs bij Dirk Heirwegh!

Houten vloeren zorgen steeds voor een warme uitstraling, voor een gevoel dat bol staat van gezelligheid. De warme kleuren van het hout doen je één voelen met de natuur. Vooral in de landelijke woning kan een houten vloer een heuse blikvanger zijn in het interieur.

Prijs houten vloer

Wat is nu de prijs van zo’n houten vloer? Een heel algemene vraag natuurlijk, en niet zo makkelijk om hier een antwoord op te geven. Er zijn immers vele soorten houten vloeren. Misschien wel de meest bekende, en de meest authentieke houten vloer, is de parketvloer.

Parket wordt meestal gemaakt van duurzame houtsoorten, zoals eik. Omwille van hun lange levensduur hebben ze ook een hoge prijs. De prijs van een houten vloer met parket is daarom meestal hoger dan andere houten vloeren.

Aangezien parket voor veel mensen wel eens te duur zou kunnen zijn, bestaan er vele alternatieven voor parket. Laminaat is natuurlijk het bekendste alternatief voor parket. Laminaat is doorgaans minder duurzaam dan parket, maar toch een uitstekend alternatief indien je toch een goedkope houten vloer wilt leggen in je woning. De prijs van een houten vloer met laminaat is immers veel lager dan die van parket.

Houten vloeren van HARO

Bij Dirk Heirwegh werken we steeds met houten vloeren van het merk HARO. Dit is een kwalitatief merk van houten vloeren, aangezien we voor onze klanten steeds de hoogste kwaliteit willen aanbieden. HARO houten vloeren zijn makkelijk aan te leggen, en hebben bovendien een lange levensduur.

Kom dus zeker langs bij Dirk Heirwegh voor een kwalitatieve houten vloer met een lage prijs. Onze toonzaal in gevestigd te Sint-Pauwels, in Oost-Vlaanderen. Bovendien kan je profiteren van de ervaring van onze plaatsingsdienst. Meer dan 20 jaar die je een vlekkeloos resultaat kunnen garanderen.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér