Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Keramische tegels

Keramische tegels

Keramische tegels zijn doorgaans gemaakt uit een mengeling van materialen met een basis in klei. Wij bieden echter ook een uitgebreide collectie volkeramische tegels aan. Volkeramisch betekent dat deze tegels uit slechts één kleimateriaal bestaan.Dit heeft als voordeel dat eventuele beschadigingen door dagelijks gebruik veel minder opvallen.

Keramische vloertegels kopen

Keramische vloertegels zijn een mooi alternatief voor natuurstenen tegels zoals blauwe hardsteen. Enkele voordelen van keramiek zijn het eenvoudige onderhoud en de kleinere kans op krassen. Het grootste voordeel is de lagere prijs voor een product dat er identiek kan uitzien.

Keramische vloertegels leggen

U kan beslissen zelf uw vloertegels te leggen en we ondersteunen u graag met deze beslissing. Zo bieden we kortingen en gratis diensten aan voor zelfplaatsers. Daarnaast bieden we ook onze eigen plaatsingsdienst die met 20 jaar ervaring een vlotte en perfecte plaatsing kan garanderen.

Keramische tegels

Collectie keramische tegels

Om onze volledige collectie keramische tegels te bewonderen, kan u best onze toonzaal te Sint-Pauwels bezoeken. Wij staan voor u klaar met advies op maat en kunnen een duidelijke en professionele uitleg bieden over de voor-en nadelen van de verschillende tegelsoorten.

Woont u niet in Oost-Vlaanderen en/of is Sint-Pauwels te ver voor u? U kan ons ook online contacteren met vragen over onze producten en diensten, we bieden onze diensten in heel België aan!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér