Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Keramische terrastegels leggen

Keramische terrastegels zijn heel populair en passen in elk type woning. Vroeger trof je ze alleen aan in keukens en badkamers maar tegenwoordig ook in woonkamers. Het grote voordeel is dat je er geen krassen op ziet. Verder zijn ze kleurvast, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Keramische terrastegels bezorgen je interieur een elegante uitstraling die tot de verbeelding spreekt.

Keramische terrastegels leggen: specialisten- en precisiewerk

Keramische terrastegels plaatsen is geen evidentie. Je doet dan ook best een beroep op een specialist. Wij hebben alle expertise in huis om deze klus tot een goed einde te brengen. We zorgen niet alleen voor de verkoop en de levering, maar ook voor de plaatsing. Neem contact met ons op voor meer informatie. Als je met ons in zee gaat, mag je zeker zijn van een stijlvolle vloer die echt straalt!

tegels ^plaatsen

Chapevloer en voegen

Keramische terrastegels leggen is precisiewerk. Ze worden meestal gelijmd op de chape die perfect horizontaal moet liggen. De chapevloer laat je ook best over aan vakmensen want het resultaat moet onberispelijk zijn om de tegels volledig tot hun recht te laten komen.

Wanneer de terrastegels zijn geplaatst, kan je ze 24 uur niet belopen. Daarna kunnen ze gevoegd worden. Het voegen nemen wij ook voor onze rekening. We overgieten de keramische terrastegels met vloeibare voegmortelspecie en gebruiken daarna een aftrekker om alle voegen op te vullen.

Keramische tegels: troeven te over

Keramische terrastegels zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook dat is een duidelijke troef. Je vindt ze in verschillende stijlen: antiek, hedendaags en trendy, rustiek of landelijk. Ook qua formaten zijn er mogelijkheden te over. Nog meer voordelen? Schimmelvorming (bijvoorbeeld in de badkamer) is niet mogelijk. Keramische tegels zijn ook stootvast en nagenoeg onverslijtbaar. Geen wonder dat ze zo in trek zijn!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér