Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Keuken op maat

Een keuken op maat

Samen bouwen we aan uw keuken op maat

Koken kan echt aangenaam zijn als u in een keuken kan werken die bij u past. Daarom is een keuken op maat zeker een goede investering! Bij Dirk Hereiwegh helpen we u graag verder met de wand-en vloertegels voor uw nieuwe keuken. We hebben een uitgebreide collectie tegels in stock en we kunnen dus een snelle levering aanbieden.

Vakmensen voor het leggen van uw wand –en vloertegels

Wand –en vloertefels leggen in uw keuken is niet evident. U moet rekening houden met tal van apparaten, elektriciteit en waterleidingen. Daarom is het zeker een goed idee om vakmensen de tegels voor u te laten plaatsen. Een keuken op maat is enkel geslaagd als ook de tegels in uw keuken perfect liggen.

Zelf uw vloertegels leggen

Bent u erg handig? Dan kan u zeker uw keukentegels zelf plaatsen. Wij helpen u hier graag mee met advies voor uw keuken op maat, kortingen op onze collectie keukentegels en het gratis gebruik van onze tegelsnijder en waterzaag. Samen maken we uw droomkeuken een succes!

Een keuken op maat werkt u af met een keukenblad

Ook voor een keukenblad op maat kan u bij Dirk Heirwegh terecht. We kunnen u een grote keuze aan keukenbladen aanbieden. Past een keukenblad in natuursteen bij uw droomkeuken of heeft u misschien een voorkeur voor imitatie natuursteen? Bij Dirk Heirwegh hebben we een uitgebreide verzameling materialen waaruit we het perfecte keukenblad kunnen samenstellen. Vergeet zeker het keukenblad van uw kookeiland niet! 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér