Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Laminaat leggen

Laminaat leggen

HARO-laminaat

Laminaat vormt een uitstekend alternatief voor een houten vloer of een tegelvloer. Het is erg onderhoudsvriendelijk en past binnen ieders budget. Bij Dirk Heirwegh werken we met HARO laminaat om zeker te zijn van kwaliteit en een divers aanbod tegen een redelijke prijs.

Bij de keuze van een passende laminaatvloer spelen het motief en de kleur een belangrijke rol. Al naargelang uw keuzes geeft u vorm aan een uniek interieur. Om een keuze te maken houdt u dus rekening met de rest van uw interieur, uw budget en hoe belangrijk eenvoudig onderhoud voor u is.

Kies uw favoriete stijl laminaat

Bij Dirk Heirwegh varieert het aanbod HARO laminaat van natuurlijk tot design, levendig tot harmonisch. U neemt dus best even de tijd om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en uw favoriete kleur en design te bepalen. Voor een volledig overzicht kan u terecht op de website van HARO of u kan onze toonzaal bezoeken voor informatie en professioneel advies.

Laminaat en parket kopen

Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor de plaatsing van uw vloeren, maar we bieden ook kortingen voor zelfplaatsers. Contacteer ons voor meer informatie over onze voorwaarden en mogelijke promoties op vlak van laminaat en parket.

Laminaat leggen

Bij ons kan u ook terecht voor de plaatsing van uw houten vloeren. Onze plaatsingsdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring, waardoor ze uw laminaat snel en perfect zullen leggen. Wilt u zelf laminaat leggen? Koop dan uw laminaat bij Dirk Heirwegh en maak gebruik van onze kortingen voor zelfplaatsers en professioneel advies.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér