Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Laminaat of parket

Laminaat of parket?

Wil je een vloerbedekking die warmte uitstraalt en natuurlijk is? Dan is een houten vloer natuurlijk de perfecte oplossing. Je hebt hierbij de keuze tussen een vloer in parket, of een vloer in laminaat. Maar wat zijn de verschillen tussen beide soorten vloeren?

Voordelen van parket

Een parketvloer heeft als voordeel dat het een heel een heel duurzame vloer is. Indien je een parketvloer goed installeert, dan is het nauwelijks verslijtbaar. Ook wat het uitzicht van de parketvloer betreft, is de parketvloer niet te verslijten. Meer nog, in de loop der jaren zal parket er zelfs nog beter gaan uitzien.

Omwille van de duurzaamheid van parket, en het gebruik van massieve houtsoorten, is parket ook wel een dure vloerbedekking. Vandaar dat soms wordt gekozen voor een goedkoper alternatief, dat er bovendien nagenoeg hetzelfde uitziet als parket. Laminaat is bovendien ook makkelijker te onderhouden dan parket, dat vaak een speciale behandeling vereist.

Het nadeel aan laminaat is natuurlijk wel dat het er na verloop van tijd minder goed gaat uitzien. Toch zullen ze hun oorspronkelijke kleur steeds behouden.

 Laminaat of parket

Parket en laminaat bij Dirk Heirwegh

Bij Dirk Heirwegh kan je zowel parket en laminaat bestellen. Voor beide vloerbedekkingen werken we met het merk HARO, aangezien we ervan overtuigd zijn dat dit de beste kwaliteit biedt aan onze klanten. Maar je kan bij Dirk Heirwegh natuurlijk ook andere merken van parket of laminaat bestellen.

Wil je meer informatie over parket of laminaat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of kom langs in onze toonzaal, zodat je het verschil tussen parket en laminaat met eigen ogen kan bekijken.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér