Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Prijs van laminaat

Laminaat leggen? Wat is de prijs van laminaat?

Wilt u graag een vloer leggen die een warme atmosfeer uitstraalt, maar vindt u een authentieke parketvloer toch iets te duur? Dan kan u kiezen voor een laminaat vloer. Een vloer uit laminaat vormt het perfecte alternatief voor een houten parketvloer. Het heeft immers dezelfde uitstraling, en is bovendien minder duur dan een parketvloer.

Prijs van laminaat

De prijs van laminaat hangt in grote mate af van uw persoonlijke voorkeuren. Laminaat is immers te verkrijgen in verschillende vormen en kleuren. Bij Dirk Heirwegh kiezen we steeds voor laminaat van het merk HARO. Het aanbod HARO laminaat bij Dirk Heirwegh varieert van harmonieus, over levendig tot natuurlijk en design.

Ontdek meer over de prijs van laminaat

Budgetvriendelijk laminaat

U kan het type laminaat best kiezen op basis van het interieur van uw woning. Het type laminaat dat u kiest zal ook de prijs van laminaat bepalen. Welk type laminaat u ook kiest, met laminaat van HARO kiest u steeds voor een budgetvriendelijk merk, van een oerdegelijke kwaliteit. Bovendien hebben we bij Dirk Heirwegh een plaatsingsdienst met meer dan 20 jaar ervaring, waardoor we steeds een oogverblindend resultaat kunnen garanderen.

Laminaat kopen

Wilt u meer informatie krijgen over laminaat, en de prijs van laminaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U hebt bovendien de mogelijkheid om langs te komen in onze toonzaal, en de kwaliteit van ons aanbod in laminaat met eigen handen te ontdekken.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér