Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Laminaat vloer

Steeds de beste laminaat vloer vinden bij Dirk Heirwegh!

Voor velen is de parketvloer de vloer bij uitstek die voor warmte en gezelligheid zorgt in huis. Parket is vaak gemaakt uit massief en duurzaam hout, maar is daarom ook heel duur, waardoor heel wat mensen nogal terughoudend zijn wat betreft het leggen van een parketvloer.

Laminaat als alternatief voor parket

Een goed alternatief voor parket is de laminaat vloer. Laminaat heeft ongeveer dezelfde uitstraling als parket, maar is veel goedkoper dan parket, aangezien het niet gemaakt is van de duurdere houtsoorten. Laminaat kan in vele gevallen tot zelfs de helft goedkoper zijn dan parket.

Laminaat mag dan niet zo duurzaam zijn als een parketvloer, maar een laminaat vloer heeft daarentegen wel enkele belangrijke voordelen. Laminaat vloeren zijn natuurlijk heel makkelijk te plaatsen. Veel laminaat vloeren zijn uitgerust met een kliksysteem, waardoor dit soort vloeren heel snel gelegd kan worden.

Laminaat vloer

Minder onderhoud bij laminaat

Laminaat heeft ook heel weinig onderhoud nodig, in tegenstelling tot parket, dat elk jaar toch eens geschuurd en opgeblonken moet worden. Laminaat is ook heel krasbestendig, terwijl dit bij parketvloeren soms niet het geval is.

Bij Dirk Heirwegh werken wij steeds met laminaat van het merk HARO. Dit is een heel kwalitatief merk, dat zeker voor lange periode kan meegaan. Dit is niet altijd het geval bij laminaat van andere merken. Bovendien kan je bij Dirk Heirwegh rekenen op een ervaren plaatsingsdienst met een ervaring van meer dan 20 jaar. Hierdoor kunnen we steeds een foutloos resultaat garanderen.

Laminaat vloer plaatsen

Heb je nog meer vragen over de prijs van laminaat vloeren, of het plaatsen van een laminaat vloer? Laat dan zeker iets van je horen via het contactformulier. Vergeet ook zeker niet om onze promotiepagina te bekijken, voor interessante aanbiedingen.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér