Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Maatwerk natuursteen

Maatwerk in natuursteen

Maatwerk voor een persoonlijke stijl

Heeft u een persoonlijke stijl in gedachte voor uw huis? Dan is het vaak moeilijk om de ideale tegels, brievenbussen, dorpels en afwerking te vinden. Maatwerk is dan natuurlijk de oplossing. Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor al uw noden.

Maatwerk voor buiten

Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor maatwerk in tal van materialen. Een voorbeeld hiervan is een brievenbus gemaakt uit blauwe hardsteen. Met uw eigen design vormt dit materiaal een prachtig resultaat dat een grote meerwaarde biedt aan uw woning! Een ander voorbeeld is een dorpel uit blauwe hardsteen, dit geeft uw voordeur en inkomhal een extra dimensie.

Natuurlijk bieden we ook maatwerk voor opritten, paden en decoratieve tegels rond vijvers bijvoorbeeld. Natuursteen is onze specialiteit en dit vertaalt zich ook naar ons uitgebreid aanbod!

Maatwerk natuursteen

Maatwerk in de badkamer

Ook in de badkamer zijn er verschillende mogelijkheden voor maatwerk. Een natuurstenen douchebak, wasbak en vloer zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Met maatwerk in de badkamer creëert u niet alleen een unieke stijl, maar bent u ook zeker van goede kwaliteit. 

Bezoek onze toonaal in Sint-Pauwels voor advies op maat en we bepalen samen wat het ideale maatwerk voor u inhoudt!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér