Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Natuursteen badkamer

Natuursteen in de badkamer, meer dan enkel tegels!

Bent u een liefhebber van natuursteen? Dan wilt u natuurlijk ook in uw badkamer genieten van deze prachtige tegels. Maar een badkamer bestaat uit meer dan enkel badkamertegels. Ook voor maatwerk zoals een natuurstenen wasbak en natuurstenen douchebak kan u bij ons terecht!

Voordelen van natuursteen

Natuursteen in de badkamer heeft 5 grote voordelen.

  1. Eenvoudig onderhoud
  2. Voordelige prijs-kwaliteit
  3. Duurzaam materiaal
  4. Een unieke look
  5. Verschillende kleuren en modellen

In de eerste plaats is natuursteen erg eenvoudig te onderhouden. In een badkamer is hygiëne een doorslaggevende factor. Eenvoudig onderhoud zorgt ervoor dat uw badkamer met weinig moeite toch steeds fris en proper is.

Prijs natuursteen

Ook de verhouding prijs-kwaliteit is een cruciaal element. De prijs van natuursteen is drastisch gedaald doorheen de jaren. Hierdoor is natuursteen een zeer goede investering geworden doordat natuursteen een erg duurzaam materiaal is. U kan er tientallen jaren van genieten zonder dat het zijn pracht verliest.

Een badkamer in natuursteen voor een unieke look

Door een badkamer volledig in natuursteen te maken, zorgt u voor een erg unieke look. Hoewel we het telkens over natuursteen als één geheel hebben, bestaan er veel verschillende soorten. Blauwe hardsteen is een bekende soort, maar we hebben een uitgebreid gamma gaande van traditionele vloertegels tot designtegels. De ideale oplossing voor iedere stijl dus!

Bekijk zeker ook onze tegel promoties waar u onze sterkste aanbiedingen kan vinden. Voor een volledige keuze aan materialen die u kan zien en voelen, kan u terecht in onze toonzaal waar we steeds met advies voor u klaar staan. 

Natuursteen badkamer - blauwe hardsteen

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér