Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Natuursteen tegels

Natuursteen tegels voor binnen of terras? Vraag hulp bij Dirk Heirwegh!

Natuursteen is een materiaal waar je vele kanten mee op kan in je woning. Natuursteen tegels zien we in verschillende hoedanigheden opduiken in tal van huizen. Je kan natuursteen tegels plaatsen in de woonkamer, in de badkamer, en zelfs op het terras.

Voordelen van natuursteen tegels

De reden waarom natuursteen tegels zo populair zijn is eenvoudig. Natuursteen tegels hebben namelijk tal van voordelen. Je kan natuursteen tegels vinden in allerlei vormen en kleuren,  waardoor ze op heel wat plaatsen ingezet kunnen worden. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden, wat in deze drukke tijden geen overbodige luxe is.

Belgische blauwe hardsteen

Wat de prijs en de kwaliteit van natuursteen tegels betreft, hangt veel af van het merk dat je kiest. Zo kan je kiezen voor de Belgische blauwe hardsteen, die heel zwaar gecontroleerd wordt op kwaliteit. Hierdoor is dit type natuursteen heel kwaliteitsvol, maar ook heel duur.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels kopen bij Dirk Heirwegh

Bij Dirk Heirwegh hebben we een groot aanbod aan Belgische blauwe hardsteen, maar bovendien kunnen we ook een breed gamma aan imitatie natuursteen tegels aanbieden. Deze natuursteen tegels zijn iets minder kwaliteitsvol dan de Belgische blauwe hardsteen, maar natuurlijk ook veel goedkoper.

Wil je nog meer informatie over natuursteen tegels, neem dan zeker contact op met onze medewerkers via het contactformulier. Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om onze toonzaal te bezoeken, waar je ons aanbod natuursteen tegels met eigen ogen kan bewonderen.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér