Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Natuurstenen vloer

Natuurstenen vloeren

Natuursteen is een prachtig materiaal met tal van toepassingen. Natuursteen tegels voor buiten geven je terras of tuin een prachtige look, natuursteen voor de badkamer biedt dan weer eenvoudig onderhoud en een adembenemende omgeving om echt tot rust te komen.

Natuurstenen vloer voor de woonkamer

Ook in de woonkamer bieden tegels van natuursteen een prachtig resultaat. De Belgische blauwe hardsteen is een klassieker voor een prachtige vloer, hij is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Onze promotiepagina biedt regelmatig kortingen voor blauwe hardsteen, maar we hebben ook natuursteen imitaties die een budgetvriendelijk alternatief vormen met een gelijkaardige stijl.

Natuursteen in de badkamer

Natuursteen in de badkamer heeft meer mogelijkheden dan enkel onderhoudsvriendelijke badkamertegels, zo kan je door middel van maatwerk ervoor zorgen dat je interieur en vloer-en wandtegels ideaal op elkaar zijn afgestemd. Een badkamer die rust uitstraalt vereist een interieur dat harmonieus is opgebouwd!

Natuurstenen vloeren voor buiten

Natuursteen is ook een ideaal materiaal voor tegels voor buiten zoals terras- en tuintegels. Natuurstenen vloeren zijn meestal onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Let er wel op welk type steen je kiest, aangezien sommige soorten niet bedoeld zijn voor gebruik buiten.

Voor professioneel advies, ons volledige game of een vrijblijvende offerte kan u ons steeds bereiken via e-mail of per telefoon!


Natuurstenen vloer

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér