Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Over ons » Badkamerrenovatie

Badkamerrenovaties

Naast de uitvoering en plaatsing verzorgen wij ook de algehele coördinatie en planning van jouw badkamerrenovatie. Wij garanderen een planning en uitvoering die volledig op elkaar afgestemd is. 

Kies bij ons uit een groot assortiment aan badkamertegels of laat uw badkamermeubel in natuursteen volledig op maat maken. Wij helpen met professioneel advies!

Een badkamer uitrusten met sauna, infraroodcabine, stoomcabine of ander wellness apparaat? Ook daarvoor zijn wij de beste partij! Bezoek onze toonzaal en ontdek de wereld van Equano, ons wellnessbedrijf.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan


Sanitair en badkamerinrichting: Dirk Heirwegh de badkamerspecialist!

Een badkamerrenovatie is voor velen een grote investering. De kunst is het juiste bedrijf aan te spreken die van uw oude badkamer een prachtige nieuwe badkamer maakt tegen een betaalbare prijs

Onze "van A tot Z" renovaties zijn een gewaardeerd concept dat door al onze klanten word gesmaakt. Slechts 1 contactpersoon en 1 ploeg die alles in goede banen zullen leiden.  Onze badkamerploeg zorgt er voor dat uw droom uitkomt.  Jarenlange ervaring en reeds honderden badkamers later mogen wij met trots zeggen dat wij uw betere keuze zijn!

Wij bezorgen u een badkamer waarin u tot rust kan komen. Bij Dirk Heirwegh kan u terecht voor zowel een kleine badkamerrenovatie als een nieuwbouwinstallatie.


Badkamertegels

Een belangrijk onderdeel van een badkamer zijn de badkamertegels. Kom daarom naar onze toonzaal te Sint-Pauwels om ons ruim aanbod aan tegels te  bekijken. Ontdek de laatste nieuwe tegeltrends van alleen de beste merken. 

Kiest u er voor om de badkamerrenovatie door ons te laten verzorgen, of doet u dit geheel zelf? Wij zorgen altijd voor de beste prijs en mooie korting. Bovendien kun je beroep doen op ons meer dan 30 jaar vakmanschap en ontvang je als zelfplaatser nuttige tips.

Voor de beste keuze aan badkamertegels komt u langs bij Dirk Heirwegh.


Maatwerk

Ook voor maatwerk in de badkamer kan u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een natuurstenen douche of wasbak in gedachten? Wij helpen u verder met advies en een uitgebreide keuze.

Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte of een afspraak.


© 2020 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér