Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Over ons » Vloerverwarming

Zelf te plaatsen vloerverwarming

Vloerwerwarming laten leggen? Waarom het niet zelf proberen met ons advies? Kom met je bouw- of verbouwingsplannen naar ons. Wij bezorgen professioneel advies en bijstand op de werf. Dankzij onze expertise plaats je met gemak je eigen moderne verwarmingssysteem.

Proline Energy vloerverwarming: zelfplaatsing

Iedereen kan onze vloerverwarming zelf plaatsen. De aansluiting aan de boiler zelf laat u door een erkende loodgieter doen. Met ons advies en de nodige bijstand plaats je vervolgens zelf jouw vloerverwarmingssysteem.

Stuur ons een mailtje met je bouwplan of kom gerust even langs in onze toonzaal. 
Wij helpen u graag verder!  En wat u zelf doet kost u geen geld.  Kom de beste prijs ontdekken voor ons vloerverwarmingssysteem wanneer u dit zelf plaatst.

Contacteer ons voor jouw vloerverwarming

Voordelen van ons vloerverwarmingssysteem

Het grootste voordeel is dat onze vloerverwarming niet meer onder een dik pak chape hoeft te liggen zoals de traditionele systemen. Hierdoor warmt u onmiddellijk de vloertegels zelf op aan een veel lagere doorgeeftemperatuur waardoor u dus energie bespaart

De traditionele systemen hebben een veel hogere constante temperatuur nodig om hetzelfde resultaat te boeken. Zij moeten hun warmte eerst nog door die dikke pak chape krijgen. Snel enkele graden meer of minder bekomen is praktisch onmogelijk. Hierdoor bent u bijna verplicht om uw woning altijd op constante warmte te houden (omwille van de zéér trage opwarming).  Dus u verbruikt constant stroom en gas.

Ons systeem is gelukkig een gouden oplossing hiervoor en zal je woning zeer snel kunnen opwarmen op de momenten wanneer u dat zelf wenst!

Een belangrijke opsomming van de voordelen in vergelijking met andere systemen;

  • Gemakkelijk, veilig en snel te installeren.
  • Opbouwhoogten vanaf 32 mm plus oppervlaktelaag (tegels) zijn mogelijk.
  • Het gewicht per oppervlakte-eenheid verminderd met 80%.
  • De lage temperatuursystemen verminderen de toevoertemperatuur tot ongeveer 30°C.
  • Warmtepompen, zonnesystemen en andere energieleveranciers worden gebruikt met een aanzienlijk hoger rendement.
  • De responstijden zijn korter. Kamers warmen sneller op. De verwarming kan worden gecontroleerd in reactie op veranderende buitentemperaturen en individuele warmtebehoefte.
  • Het warmtecontrolesysteem beschikt over korte reactietijden, waardoor een zeer comfortabel klimaat verkregen word. Onnodige en dure warmte van trage systemen behoort nu tot het verleden.
  • De warmtegeleidende aluminium platen, waarin de leidingen lopen, verdelen de warmte optimaal over het gehele oppervlak.  Een keramische vloertegel is hiervoor de best geschikte warmtegeleider.
  • Het afschaffen van de dekvloer (chape) betekent ook dat er geen droogtijd nodig is. Droogtijden hoeven dus niet langer in de planning opgenomen te worden. De tijdwinst in uw planning behoort nu tot het verleden à ongeveer 4 tot 6 weken.
  • In samenhang met het gebruik van up-to-date controle en distributietechnologie wordt de energie-efficiëntie verder verhoogd tot 20%

© 2020 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér