Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Parket kosten

Hoge kosten voor parket? Niet bij Dirk Heirwegh!

Bij het overlopen van mogelijke vloeren voor in je woning, passeert een parketvloer vast en zeker de revue. Zeker in een landelijke woning, of een oud herenhuis in de stad kan een parketvloer een hele mooie uitstraling hebben. Parket is namelijk vaak gemaakt van duurzame houtsoorten, en dat zorgt voor een warme gezelligheid in de huiskamer.

Kosten voor parket

Als gevolg van de vele voordelen van parket, is dit ook een vloerbedekking die duurder is dan alternatieve vloerbedekkingen. De kosten voor parket liggen bijvoorbeeld heel wat hoger dan die voor laminaat. De parket kosten kunnen in sommige gevallen zelfs dubbel zo hoog liggen dan de kosten voor laminaat. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je kiest voor een massief parket vloer.

Bij Dirk Heirwegh heb je de keuze uit verschillende types parket en laminaat. We werken steeds met parket van het merk HARO, waardoor je de keuze hebt uit 7 verschillende designs. Op die manier kan je het design kiezen dat het beste past bij je interieur. Heb je bijvoorbeeld een eerder modern interieur, dan kan je uiteraard kiezen voor een modern design. Natuurlijk kan je ook steeds verschillende designs met elkaar combineren.

Plaatsen van parket

Wanneer we het hebben over de kosten van parket, moeten we ook rekening houden met de plaatsing van de parketvloer. Bij Dirk Heirwegh kom je in aanmerking voor een korting indien je je parketvloer zelf plaatst. Hierdoor wordt het plaatsen van parket heel wat aantrekkelijker. Ben je toch niet zo handig aangelegd, dan kan je natuurlijk nog steeds een beroep doen op ons team van professionele plaatsers, met ruim 20 jaar ervaring.

Heb je vragen omtrent de kwaliteit van parket, of de kosten van parket? Contacteer ons dan via het contactformulier voor meer informatie. Bekijk zeker ook eens onze promotiepagina voor interessante aanbiedingen.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér