Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Parket leggen en parket kopen

Parket leggen en parket kopen bij Dirk Heirwegh

Parket laten leggen door een vakman

Parket kopen is een belangrijke investering, u wilt dan ook dat het meteen perfect ligt zonder problemen. Parket leggen is echter niet eenvoudig en dit doet u daarom best niet zelf. Wij hebben 20 jaar ervaring in het plaatsen van vloerbekleding gaande van houten vloeren tot natuursteen. We kunnen u verzekeren dat uw parket er perfect bij zal liggen als u vertrouwt op onze plaatsingsdienst voor het leggen van uw parketvloer!

Parket kopen

Ook parket kopen kan u bij Dirk Heirwegh. Wij werken consequent met het merk HARO om de beste kwaliteit parket aan onze klanten te kunnen aanbieden. Natuurlijk betekent dit niet dat wij u geen keuze bieden. We hebben een uitgebreide selectie parket die bestaat uit zeven verschillende designs. Kom dus zeker eens langs in onze zaak om samen het perfecte parket te vinden dat bij uw huis past.

Laminaat leggen

Wenst u parket te leggen maar wordt u afgeschrikt door het onderhoud of de prijs? Dan is laminaat misschien de optie voor u. We hebben ook een uitgebreid gamma laminaat van het merk HARO en u kan natuurlijk ook bij onze plaatsingsdienst terecht voor het leggen van laminaat.

Voor vragen kan u ons contacteren via ons contactformulier of per telefoon

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér