Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Parket Oost-Vlaanderen

Parket kopen in Oost-Vlaanderen?

Vind jij ook dat een parket er fenomenaal uitziet? Wij zijn het met je eens! Bovendien is het erg duurzaam. Combineer onze verschillende houtsoorten en parket designs voor een parketvloer op maat, die past bij de stijl van je interieur.

Parketvloer op maat

Parketvloeren te Sint-Pauwels

Dirk Heirwegh biedt parketvloeren aan in heel België, maar ons bedrijf is gevestigd te Sint-Pauwels, in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal kan je onze ruime collectie aan parket, laminaat, natuursteen en tegels komen bewonderen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we onze parket trouwens altijd snel leveren.

Parket of laminaat Oost-Vlaanderen

Wil je een houten vloer? Dan kan je bij Dirk Heirwegh kiezen voor parket of voor laminaat. Kies je voor parket, dan kan je voor verschillende designs en verschillende soorten hout kiezen. Tevens kan je verschillende designs met elkaar combineren. Daardoor hoef je nooit een compromis te sluiten! Heb je liever laminaat? Ook dan vind je in onze toonzaal in Oost-Vlaanderen een ruime keuze laminaat.

Tegels en natuursteen

Naast parket en laminaat kan je bij ons ook terecht voor tegels en natuurstenen. Tegels vormen het perfecte alternatief voor een houten parketvloer, en worden veel gebruikt in keukens of badkamers. Natuursteen is dan weer goed geschikt voor buiten.

Op zoek naar parket in Oost-Vlaanderen?

Je kan onze toonzaal in Sint-Pauwels dagelijks bezoeken, op het adres Potterstraat 172. Tevens kan je ons bereiken via ons contactformulier of via de telefoon.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér