Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Prijs van parket

Prijs van parket aan de hoge kant? Niet bij Dirk Heirwegh!

Bent u op zoek naar een vloerbedekking die warmte en authenticiteit uitstraalt? Dan bent u op zoek naar een parketvloer. Met parket ademt uw vloer warmte en geschiedenis uit.

Parket van de beste kwaliteit

Voor parket van de beste kwaliteit kan u bij Dirk Heirwegh terecht. Bij Dirk Heirwegh kunnen we een breed gamma aan parketvloeren aanbieden. Maar toch werken we consequent met parketvloeren van het merk HARO. Bij Dirk Heirwegh zijn we immers overtuigd van de goede kwaliteit van deze HARO parketvloeren.

Parket is een kwalitatieve vloerbedekking, die jarenlang meegaat, maar aan de andere kant is parket ook een hele dure vloerbedekking. Juist omwille van het duurzame karakter zijn parketvloeren duurder dan bijvoorbeeld laminaatvloeren.

Prijs van parket

Parket kopen

Maar bij Dirk Heirwegh zijn we van mening dat parket kopen voor iedereen mogelijk moet zijn, en dus bieden we onze parketvloeren aan aan een betaalbare prijs.

Bovendien hoef je de parketvloer niet zelf te plaatsen. Bij Dirk Heirwegh kan je een beroep doen op een plaatsingsdienst met meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we steeds een perfect resultaat garanderen.

Geïnteresseerd in het leggen van een parket, of wil je meer info over de prijs van parket? Neem dan snel contact op met onze medewerkers via telefoon of via het contactformulier. Je hebt natuurlijk ook steeds de mogelijkheid om onze toonzaal te bezoeken. Hier kan je ons aanbod parketvloeren met eigen ogen bekijken.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér