Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Parketvloer

Parketvloer 

Een echte parketvloer is voor velen de eerste keuze voor vloerbedekking in de woonkamer. Dit vinden wij ook! Het ziet er fantastisch uit, geeft een aangenaam gevoel en is erg duurzaam. Er zijn ook enkele verschillende designs voor een parketvloer, waardoor u een houten vloer op maat van uw huis en uw persoonlijke stijl kan kiezen.

Parket online

Wilt u parket online kopen? Dan kan u onze pagina parket en laminaat bezoeken voor een overzicht van onze producten. Wij werken uitsluitend met het merk Haro, om zo de beste kwaliteit parket aan te bieden.

Parket kopen

Parket kopen bij Dirk Heirwegh is erg eenvoudig. U kan aan de hand van de website van Haro uw favoriete soort parket uitzoeken en deze bij ons bestellen. Wij hebben een uitgebreide voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

Parketvloer leggen

Parket leggen vraagt toch enige ervaring om het beste resultaat te bekomen. Onze plaatsingsdienst heeft al 20 jaar ervaring, waardoor we een snelle en correcte plaatsing kunnen garanderen. Bent u echter nogal handig en wilt u zelf uw parketvloer leggen? Dan bieden wij advies en kortingen aan!

Parket winkel

Bezoek onze toonzaal te Sint-Pauwels om ons aanbod parketvloeren echt te ervaren. U kan ons ook online contacteren indien Sint-Pauwels niet ideaal gelegen is voor u. We staan steeds voor u klaar!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér