Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Prijs van Aziatische, Belgische en imitatie blauwe hardsteen

Prijs van Aziatische, Belgische en imitatie blauwe hardsteen

Hebt u gekozen voor de kwaliteit van blauwe hardsteen? Dan zijn er nog enkele elementen waar u rekening mee moet houden. Er zijn twee populaire soorten blauwe hardsteen: de Belgische en Aziatische blauwe hardsteen.

Aziatische blauwe hardsteen tegen een voordelige prijs

Aziatische blauwe hardsteen is vaak goedkoper dan de Belgische variant. Dit komt door de grotere productie en minder controle. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat u niet steeds zeker kan zijn van kwaliteit. Als u Aziatische blauwe hardsteen wilt kopen, moet u dus kiezen voor een betrouwbaar merk!

Belgische blauwe hardsteen - uitstekende prijs/kwaliteit

Belgische blauwe hardsteen wordt dan weer zwaar gecontroleerd. Hierdoor ligt de prijs toch iets hoger dan de Chinese en Vietnamese blauwe hardsteen. U bent echter steeds zeker van uitstekende kwaliteit als u kiest voor dit kwaliteitsvolle product uit eigen streek.

Imitatie blauwe hardsteen

U kan ook de stijl van blauwe hardsteen imiteren met bijvoorbeeld keramische tegels. Dit zorgt ervoor dat u de voordelen van een ander materiaal kan combineren met de uitstraling van de prachtige blauwe hardsteen.

Prijs blauwe hardsteen

Voor een idee van de prijs van blauwe hardsteen kan u terecht bij onze tegel promoties. We bieden echter veel meer dan dit beperkte gamma, voor ons volledig aanbod vloer-,wand-, tuin-, en terrastegels kan u onze toonzaal te Sint-Pauwels bezoeken of ons contacteren.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér