Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Sanitair Oost-Vlaanderen

Sanitair Oost-Vlaanderen

In een badkamer wil je tot rust kunnen komen. Dirk Heirwegh is gespecialiseerd in het renoveren van je badkamer. We doen dit in heel België, maar onze toonzaal is gelegen in Sint-Pauwels, te Oost-Vlaanderen. Naast badkamer sanitair kan je bij ons ook terecht voor badkamer tegels en maatwerk.

Ruim aanbod badkamer sanitair

In onze toonzaal te Oost-Vlaanderen hebben wij een ruim aanbod aan badkamer sanitair. Daardoor kan je bij ons terecht voor zowel een renovatie als voor een nieuwbouw badkamer. Als je je nieuwe sanitair zelf plaatst, dan krijg je bovendien korting. Laat je het door ons plaatsen, dan profiteer je van de meer dan 20 jaar ervaring die onze plaasters hebben!

Tegels en parket Oost-Vlaanderen

Je kan in onze toonzaal niet alleen terecht voor sanitair, ook voor tegels en parketvloeren kan je terecht in onze toonzaal te Oost-Vlaanderen. Dankzij ons ruime aanbod kan je bij ons dus terecht voor een volledige badkamer renovatie. Niet alleen je sanitair in je badkamer is immers belangrijk, de vloer is minstens even belangrijk!

Op zoek naar sanitair in Oost-Vlaanderen?

Ben je op zoek naar sanitair in Oost-Vlaanderen? We nodigen je graag uit in onze toonzaal te Sint-Pauwels. Daarnaast kan je ons ook altijd contacteren via ons contactformulier of door te bellen met een van onze medewerkers.

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér