Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Tegel Groothandel

Tegel groothandel Dirk Heirwegh

Sinds 2015 importeert Dirk Heirwegh Tegelbedrijf tegels vanuit Spanje en Italië.  Hierdoor kunnen wij onze klanten de allerbeste prijzen aanbieden voor alle tegels. 

Alle soorten tegels aan ongeziene prijzen

Als u op zoek bent naar voordelige prijzen voor kwalitatief goede tegels kunt u terecht bij Dirk Heirwegh. Al jaren zijn wij importeur van de meest kwalitatieve keramische tegels, natuursteen, en tegels voor badkamerrenovatie. Als gerespecteerd tegel groothandel bieden wij u zonder twijfel ook de scherpste prijzen aan!

Terrastegels bij Tegel groothandel Dirk Heirwegh

Buitentegels moeten beter bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden dan uw binnentegels. Daarom is het belangrijk om voor een kwaliteitsvolle tegel te kiezen. Een terrastegel of tuintegel uit bijvoorbeeld natuursteen is een uitstekende keuze. Deze tegels voor buiten hebben een lange levensduur, zijn erg duurzaam en ogen mooi.

Bovendien zijn ze enorm slijtvast. Keramische tegels voor buiten bieden dan weer een uitstekend stapcomfort, zijn ook erg duurzaam en bestaan in allerlei kleurschakeringen die ongetwijfeld binnen uw bouw- of renovatieproject passen.  Keramische terrastegels reinigen bovendien ook gemakkelijker.

Bestel uw tegels aan voordelige prijzen!

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér