Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Tegels voor buiten

Tegels voor buiten

Tegels voor een oprit, terras of vijver?

U kan buiten tegels leggen voor tal van redenen. Een zwembad, vijver, oprit of misschien een pad rond uw huis. In ieder geval is het belangrijk dat deze tegels voldoen aan de voorwaarden voor tegels die blootgesteld worden aan regen en vriestemperaturen.

Klinkers, harsteen of natuursteen voor buiten

Bij Dirk Heirwegh kan u tegels ideaal voor buiten vinden uit verscheidene materialen. Natuursteen tegels voor buiten kunnen prachtige resultaten geven rond een vijver of als een terras. Bijvoorbeeld Chinese blauwe hardsteen is erg elegant en toch eenvoudig te onderhouden.

Zoekt u eerder een oplossing die gericht is op functionaliteit? Dan bieden we klinkers en betonklinkers aan die ideaal voor een oprit of als alternatief voor buitentegels kunnen dienen. Wilt u betonklinkers kopen of meer informatie over klinkers online? Vul dan ons contactformulier in en we helpen u snel verder.

Persoonlijk advies

Hebt u nog vragen? Dan kan u ons telefonisch bereiken of onze zaak bezoeken in Sint-Pauwels. Met ± 100.000 m² tegels in voorraad is een bezoek zeker de moeite waard!
Voor advies op maat staan we ook voor u klaar. We hebben 20 jaar ervaring en zetten deze graag in om samen een prachtige tuin of terras te creëren.

Terras aanleggen met terrastegels van Dirk Heirwegh
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér