Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Tegels Oost-Vlaanderen

Tegels prijzen Oost-Vlaanderen

Toonzaal te Sint-Pauwels (Sint-Niklaas)

Dirk Heirwegh is een sterke naam op vlak van tegels en badkamerrenovaties. We kunnen onze diensten aanbieden in Oost-Vlaanderen, maar ook in de andere provincies van België. Oost-Vlaanderen is echter onze thuisbasis, waar men in onze toonzaal te Sint-Pauwels een uitgebreide collectie tegels kan bewonderen. Onze toonzaal heeft een voorraad van meer dan 100.000 m².tegels, waardoor we al onze tegels bovendien snel kunnen leveren!

Terrastegels Oost-Vlaanderen

Eén van onze specialiteiten is natuursteen. Deze steensoort is onder andere ideaal voor terrastegels. We werken vaak met Chinese graniet, kalksteen en blauwe hardsteen. Bijvoorbeeld de kwaliteitsvolle Belgische blauwe hardsteen is één van onze favorieten, maar ook een goedkoper alternatief zoals de Aziatische blauwe hardsteen of imitatie hardsteen biedt prachtige resultaten. Met andere woorden we hebben een uitgebreide collectie terrastegels voor ieder budget.

Natuursteen imitatie tegels

Wand-en vloertegels voor de keuken, zit-en woonkamer

Bij Dirk Heirwegh bieden we veel meer dan enkel terrastegels. Ook voor het interieur bieden we verschillende soorten tegels en andere vloerbedekking aan. Natuursteen tegels staan prachtig in de woonkamer, maar een parketvloer of laminaat is ook een goede keuze!
Voor de keuken zoekt u misschien tegels op maat? Ook maatwerk is één van onze specialiteiten.

Badkamers Oost-Vlaanderen

Badkamertegels zijn de basis van een rustgevende badkamer, maar ook uw sanitair kan u bij ons verkrijgen. We gaan zelfs een stap verder en bieden maatwerk in natuursteen aan voor de badkamer. Een op maat gemaakte natuurstenen douche of wasbak zijn echte luxe!

Badkamertegels in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar wand- en vloertegels in Oost-Vlaanderen?

U kan onze toonzaal persoonlijk bezoeken te Sint-Pauwels (Sint-Niklaas) op het adres Potterstraat 172. Is dit niet mogelijk voor u? Dan bieden we tal van andere mogelijkheden om ons te contacteren zoals een contactformulier of bel één van onze medewerkers!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér