Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Tegels plaatsen

Tegels plaatsen

Tegels zelf plaatsen

Hebt u enige ervaring met verbouwingen of het plaatsen van tegels? Dan kan u uw nieuwe tegels zelf plaatsen. We laten u hier natuurlijk niet alleen in! Indien u beslist uw tegels bij Dirk Heirwegh te kopen kan u als zelfplaatser genieten van tal van kortingen, extra diensten zoals het gratis gebruik van onze tegelsnijder en professioneel advies voor een perfecte plaatsing. We hebben ook veel promoties speciaal voor zelfplaatsers op onze promotiepagina staan!

Dirk Heirwegh plaatsingsdienst

Sommige tegels vragen extra aandacht op vlak van afwerking. Het is dan zeker geen schande om beroep te doen op vakmensen om een prachtig resultaat te bekomen. Onze plaatsingsdienst heeft 20 jaar ervaring in het plaatsen van tegels, u kan dus zeker zijn van ervaring en vakmanschap!

Italiaanse design tegels

Tegels kiezen

Tegels kiezen is niet vanzelfsprekend. U staat voor enkele moeilijke keuzes: kiest u voor blauwe hardsteen, een andere soort natuursteen, keramiek, designtegels? Binnen natuursteen zijn er verscheidene keuzes gaande van Chinese graniet tot Belgische blauwe hardsteen, er zijn natuurstenen tegels voor ieder budget, ieder interieur en iedere persoonlijke voorkeur bijvoorbeeld op vlak van onderhoud.

We helpen u graag met het kiezen van de perfecte tegels. U kan hiervoor terecht in onze toonzaal waar we ongeveer 100.000 m² tegels op voorraad hebben. U kan ons volledige aanbod dus ervaren en tegelijk bent u zeker van een snelle levering. Met Dirk Heirwegh kan u snel de perfecte tegels plaatsen!
Tegels in parketimitatie

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér