Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Terras aanleggen

Terras aanleggen? Hulp nodig bij het aanleggen van uw terras?

Uw terras aanleggen in samenwerking met vaklui

Een terras aanleggen is een hele klus. In de eerste plaats moet u al de ideale terrastegels kiezen die bij uw huis, tuin en dromen passen. Dan moet u berekenen hoeveel tegels van welk formaat u nodig zal hebben en uiteindelijk moeten deze tegels nog geplaatst worden. Maak u echter geen zorgen, wij helpen u bij iedere stap.

Terras aanleggen met natuursteen terrastegels of een terras met hardsteen?

Wij hebben een uitgebreide stock aan terrastegels van verschillende materialen. Wilt u hardsteen op uw terras? Dan hebben we onder andere een grote selectie aan blauwe hardsteen en imitatie hardsteen ideaal voor het aanleggen van een terras.

Ook voor andere soorten natuursteen kan u steeds bij ons terecht. Chinese graniet en natuursteen imitatie zijn slechts twee voorbeelden van de terrastegels met de stijl van natuursteen die u bij ons kan vinden.

Terras aanleggen met deze prachtige, grote tegels

Terrastegels leggen

Hebt u advies nodig om het aantal en het formaat van uw terrastegels te berekenen? Dan kan u op onze hulp rekenen. Als u zelf uw terras aanlegt, kan u rekenen op kortingen en hulp om uw tegels in het ideale formaat te snijden in de vorm van gratis gebruik van onze tegelsnijder.

We kunnnen ook uw terrastegels voor u leggen. We hebben al 20 jaar ervaring met het plaatsen van tegels en kunnen hierdoor vakmanschap garanderen.

Terras aanleggen? Contacteer ons voor verdere informatie

Heeft u vragen over bijvoorbeeld terrastegels prijzen, het aanleggen van uw terras of de ideale natuursteen of hardsteen terrastegels? Dan kan u ons telefonisch bereiken op: 03 766 36 52, onze zaak bezoeken in Sint-Pauwels of ons contactformulier invullen.

Terras aanleggen met terrastegels van Dirk Heirwegh
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér