Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Tuintegels van hoge kwaliteit

Tuintegels van hoge kwaliteit

Wilt u tegels voor een pad naar uw deur, rond een vijver of voor aan het zwembad? Dirk Heirwegh heeft een uitgebreide keuze tuintegels en terrastegels. Bij ons kan u steeds terecht voor een uitgebreid assortiment tegels van natuursteen tot betonklinkers.

Natuursteen tegels en maatwerk

Natuursteen is een ideaal materiaal voor tuin- en terrastegels. Er zijn verschillende soorten natuursteen die weerbestendig en krasbestendig zijn, een must voor ieder gebruik in de buitenlucht. Bij Dirk Heirwegh vindt u de bekendste soorten natuursteen zoals de Aziatische en Belgische blauwe hardsteen.

Ook voor maatwerk in natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Brievenbussen en dorpels zijn slechts twee van de mogelijkheden, contacteer ons met een specifiek idee en samen vinden we de ideale manier om uw droomtuin te voorschijn te toveren!

Tuintegels voor een terras

Tuintegels als imitatie

Tuintegels zijn erg flexibel op vlak van uiterlijk. Zo bestaan er tegels voor buiten met houteffect. Deze houtimitatie heeft het uiterlijk van echt parket, met de voordelen van tegels op vlak van onderhoud!

Voor een volledig zicht op ons assortiment tuintegels kan u onze toonzaal bezoeken te Sint-Pauwels waar we klaar staan met professioneel advies!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér