Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Vietnamese blauwe steen

Vietnamese blauwe steen

Vietnamese blauwe steen kopen

Aziatische blauwe steen is een waardig alternatief voor de kwaliteitsvolle Belgische blauwe steen. Zeker de Vietnamese blauwe steen is moeilijk te onderscheiden van de Belgische variant ... indien u voor natuursteen van een goede kwaliteit kiest.

Aziatische blauwe steen wordt minder gecontroleerd dan de Belgische blauwe steen, waardoor u het risico loopt een minderwaardige tegelsoort te kopen. Dit kan u natuurlijk vermijden door te kiezen voor vloer-en wandtegels van een bekend merk zoals Ynan. Neem contact met ons op voor advies en raad op maat van uw budget en waarvoor de tegels moeten dienen. Een terras aanleggen vraagt een andere soort tegels dan een badkamer bijvoorbeeld.

Vietnamese blauwe steen leggen

Zelf uw tegels leggen is een goede manier om te besparen, het vraagt echter wel tijd en enige vakkennis. Daarom helpen we bij Dirk Heirwegh graag zelfplaatsers door middel van advies, extra diensten zoals het gebruik van onze tegelsnijder en waterzaag en fikse kortingen. Bekijk zeker onze promotiepagina voor partijen tegels waar zelfplaatsers extra grote kortingen op krijgen.

Niet iedereen heeft de tijd om zelf tegels te plaatsen, daarom kan u ook kiezen voor een ervaren plaatsingsdienst. Met 20 jaar expertise kunnen we een snelle en prachtige afwerking garanderen. Contacteer ons voor onze prijzen, modellen en advies gebaseerd op uw situatie.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér